noodles volos banner

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Μαυροκεφαλίδης

Ξαφνικό πρόβλημα στην ΑΕΚ αφού ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αποχώρησε από την προετοιμασία της ομάδας στη Σλοβενία. Οι διαφορές που υπήρχαν μεταξύ των δύο πλευρών από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, ειδικότερα μετά και τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων (έδειξαν ότι η ζημιά που είχε στο πόδι δεν έχει διορθωθεί), όχι απλά δε «γεφυρώθηκαν», αλλά οξύνθηκαν κι απέκτησαν και οικονομική διάσταση, με αποτέλεσμα ο Έλληνας σέντερ να μετράει ώρες στην ομάδα, με την οποία πρωταγωνίστησε πέρυσι.

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, όπου επέστρεψε το βράδυ της Τρίτης (23/08) και ήδη έχει αρχίσει θα την αναζήτηση ομάδας στο εξωτερικό ώστε να συνεχίσει την καριέρα του (υπάρχει ενδιαφέρον από τη Βαλένθια).

Στην ΑΕΚ όπως είναι λογικό, έχουν τεράστιο πρόβλημα δεδομένου πως ο παίκτης ήταν γηγενής, βασικός και αναντικατάστατος στο παρκέ, ωστόσο το ποσό που θα απελευθερωθεί από το budget, είναι υπεραρκετό για την εύρεση μίας αξιόπιστης λύσης για το κενό που δημιουργείται.

Ως μία λύση Έλληνα σέντερ που είναι ελεύθερος, προβάλει η περίπτωση του Δημήτρη Μαυροειδή, τον οποίο ενδεχομένως να  εξετάσουν τις επόμενες ώρες οι άνθρωποι της ομάδας. 

πηγή: gazzetta.gr